TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER LA TOATE COMENZILE PESTE 200 lei / Cost 10 lei cu Posta Romana la comenzile peste 50 lei

Lollidot - About Us

Povestea noastră:  

..A fost odată ca niciodată si dacă ar fi încă una ca ea, nu s-ar povesti.. O bijuterie de vis, o tinută vintage, o alegere cu dichis pentru o poveste unică, a ta. Trăieste fiecare zi prezentă ca si cum ar fi ultima, trăieste cu stil, cu încredere în fortele proprii, în frumusetea si unicitatea ta. Străluceste din interior si evidentiază în exterior. Fii tu! Fii diferită, fii unică, fii dulce că o acadea. Fii o bulină colorată, fii pasionată, fii veselă, fii alegerea ta! Fii o poveste frumoasă de amintit, o nostalgie pe buzele multora. Fii alegerea lollidot, just that clourful sweet spot ;) 

 

Lollidot, un brand românesc nou nout, care promite o călătorie unică prin colectiile ei cu abordare boemă, dedicată în special femeii. Trezeste amintiri prin colectiile vintage reinventate si îi aminteste femeii să trăiescă si sa respire stil, poezie, artă, muzică. 

Lollidot vă oferă o gamă diferită de produse, de la bijuterii cu pietre semipretioase care diferă de la una la alta prin diversitatea pietrelor, a culorilor cât si a formelor lor, apoi trece de la piese de îmbrăcăminte vintage reinventate la rochii de seara din matăse naturală prin colaborarea cu alti designeri români.  

(Lollidot este în continuă căutare de colaborari cu alte branduri românesti, ne puteti contacta dacă doriti o colaborare cu noi.)

Lollidot iubeste femeia si va face tot ce îi stă în putere să îi pună feminitatea în valoare. 

Vara nu poate trece fără acele rochii lungi vaporoase si înflorate de vară, fară fustele pană la pământ, largi în clos care se târâie pe jos si adună energie. Iar petrecerile nu pot uita de rochiile negre de seară ce-ti îmbrătisează trupul care atrag si îmbrătisări de priviri. 

Fustele sunt si vor rămâne simbolul feminitătii. Ne ajută să rămânem într-o energie feminină pe tot parcursul zilei si din acest motiv ne vom concentra atentia în special către fuste de toate formele, mărimile si lungimile (maxi, mini si midi). Ne vom juca cu dantelă brodată si tulle, ne vom pune flori in par si curele brodate pe talie.  

"Denim story"- o categorie de piese reinventate de blugi, cu cusături manuale, broderii, pietre aplicate, pantaloni scurti, geci de blugi personalizate, cu design absolut unic, nefiind două la fel. Toate astea  invocând feminitatea, reflectând calitate, un spirit liber si creativ prin designul lor unic, creând în acelasi timp tinută perfectă fie pentru o seară de vara, o zi la plajă și chiar și o noapte de petrecere.

Dacă magia rochiilor de seară nu îti fură ochii, atunci cu sigurantă strălucirea bijuteriilor cu pietre semipretioase îti vor atrage atentia. Ve-ti găsi coliere statement cu ametist,  lăntisoare finute placate cu aur, pandative cu cuart, o frumoasă colectie cu lună si semilună si multe alte scliptoare accesorii.

Sunt fericită că sunt femeie. Afirmă asta în fiecare clipă si urmăreste postările nostre de blog care te vor ajuta să intri mai mult in contact cu divinul tău feminin. 

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de publicarea lor