TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER LA TOATE COMENZILE PESTE 200 lei / Cost 10 lei cu Posta Romana la comenzile peste 50 lei

Vortexul de Putere - IUBIREA

Azi aleg sa va scriu despre Iubire.

In cea mai mare parte a vietii mele am cautat iubirea in Exteriorul meu. Si ma necajeam foarte tare ca nu putem sa pricem cum de nu aveam parte de iubire cand eu credeam ca o daruiam celorlalti.

Apoi am inceput sa aud tot mai mult idea ca mai intai trebuie sa te iubesti pe tine ca sa poti sa atragi din exterior iubirea, si eu tot nu intelegeam cum vine asta pentru ca eu aveam impresia ca ma iubeam pe mine.

Ba chiar imi faceam pe plac, aveam grija de felul in care arat, cum sa ma port, incercam sa fiu mai tot timpul un om bun desi aveam momente in care ma saturasem sa fiu buna si luata de fraiera. In consecinta eu chiar nu pricepeam cum adica sa ma iubesc pe mine, si mi se parea ca nicicum nu am reusit sa inteleg iubirea, ba chiar stiam ca nu am avut multe experiente in care sa ma bucur de ea.

Apoi cineva intr-o sedinta de hipnoza m-a intrebat daca inteleg ca nimeni nu poate sa imi dea iubirea..

Eu am zis.. da, cred ca inteleg.. dar fireste ca habar nu aveam despre ce vorbeste si in timp ce eu ma refeream la iubirea de cuplu, iubirea de mama, iubirea cuiva exterior fata de mine si a mea fata de altcineva,  acea persoana se referea la cu totul altceva.

Acum pot sa va spun ca am inteles Iubirea si imi vine sa o strig in gura mare la toti cei ce o cauta si nu o gasesc.  Si vor sa o cunoasca, sa o simta, sa o stie.

Si pot acum sa va spun si eu, ca nimeni din exterior nu v-o poate da pentru ca iubirea este O STARE si nu o simtire.

Iar daca ar fi sa descriu cu se simte iubirea, pot spune ca este acea stare de Pace interioara, de Liniste, este acea stare de Echilibru in voi.

Odata intelese mecanismele de a ajunge in Echilibru o sa vi se para totul o joaca de copii. 

Si o sa va placa tot mai mult sa va observati pe voi. Pentru ca o sa vreti si mai mult echilibru, si mai multe iubire interioara.

Eu simt ca atunci cand stii ca actiunea pe care o faci va atrage exact persoanele cu care rezonezi si se cauta pe ele, desi lumea nu te stie fizic, nu ti-a vazut chipul, te va recunoste energetic prin recunoastere de energie.

De aceea este foarte posibil ca grupul sa fie restrans, caci la reclame nu ma prea pricep si mi se pare ca in felul asta vreau sa vand ceva, un produs.

Dar chiar si cativa cati vom fi prezenti, stiu ca astfel ne vom putea ocupa de noi si mai mult, si mai profund si astfel sa atingem in noi si mai multa Iubire. :)

Cu iubirea ce sunt acum va salut in energetic si poate ne vedem in 20 Aprilie.

 


 

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de publicarea lor