TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER LA TOATE COMENZILE PESTE 200 lei / Cost 10 lei cu Posta Romana la comenzile peste 50 lei

Sala de Oglinzi - Marea scenă a vieții - Realitatea în care trăim - Matrixul - The Circus

Andrew Ferez art

 Andrew Ferez art via Tutt Art

 

Lumea exterioară este o Sală de Oglinzi.


A mea.. a ta... cea colectivă... a unei țări.. a unui egregor.. a întregii Lumi.

“As above, so below, as within, so without, as the universe, so the soul…” ― Hermes Trismegistus.

Ceea ce mi se întâmplă mie este propria mea Sală de Oglinzi şi îmi va arăta cine sunt şi ce am de vindecat, de schimbat. Ea va conține lecții strict pentru mine.

Ceea ce ți se întâmplă ție este Sala ta de Oglinzi.. Tot ceea ce ți se întâmplă este o lecție strict pentru tine şi întreaga ta lume interioară se va reflecta în exterior.

Ceea ce i se întâmplă unei țări este Sala de Oglinzi cu lecția colectivă a acelei țări.

Nimic nu se produce la întâmplare..

Totul se petrece spre binele Suprem al tuturor oricât de tragic ar părea şi nimic nu este fix..

Totul este în permanentă schimbare aşa cum noi ne schimbăm în interior. Dacă deja se întâmplă, acea Sală a Oglinzilor a fost deja creată şi acum se arată.

Binele Suprem însemnând regăsirea fragmentelor de suflet pe care le-ai pierdut şi pe care Oglinzile ți le arată şi ți le apasă ca pe nişte butoane din exterior, ca un cuțit ascuțit în toate rănile de care fugi de prea mult timp.

Oglinzile te izbesc de nu te vezi, pentru că ele îți ies în cale ca să iți arate tot ce ai devenit când fugi după orice altceva.. mai puțin după Suflet.

Când nu primeşti suflet din exterior.. poți ştii că pentru suflet.. nu faci nimic.

Dacă în interiorul tău există o luptă de orice tip, ea se va reflecta în exterior.

Dăcă în interiorul tău există trădare față de Sine, ea se va reflecta în exterior.

Dacă în tine există iubire necondiționată față de Tine.. ea se va reflecta în exterior..

Dacă în tine există ataşament față de materie ea se va reflecta în exterior.. şi inevitabil mai devreme sau mai târziu va apărea în Sala ta de Oglinzi ca să îți arăte asta.

Cu cât înțelegem mai repede acest aspect cu atât mai repede ne vom întoarce atenția în interiorul nostru şi la Clipa Asta. Acum!

Noi suntem singurii responsabili pentru ceea ce ni se întâmplă şi în orice clipă putem schimba întreaga noastră lume.

Păzeşte-ți clipa Prezentă cu sfințenie.. atât ai!

Investeşte Energia ta în ceea ce vrei să devină Realitatea ta ca să păşeşti fără teamă prin Sala ta de Oglinzi.

Dacă rezonezi cu o oglindă exterioară, o ai şi tu ca lecție de învățat.

Şi nu uita... din interiorul tău se formează Viața ta.. Viitorul tău se crează Acum.. Cu fiecare Acum!

Incetează să mai dai Oglinda ta sau a altuia cu Ruj!
Aşa n-o să ţi se schimbe Sala de Oglinzi.. şi prin urmare nici Lumea în care trăieşti.

 

Matrixul in care traim

Sala de Oglinzi. Mi se pare că această imagine prezintă foarte bine marea scenă a vieții în care trăim, Matrixul, via Hovercraftdoggy

 

Scenă film Annihilation 

Și-mi mai vine în minte zicala:

Not My Monkeys, Not My Circus

 

secventa film Divergent

Secvență film Divergent via studiodaily

 

Notă: în urma evenimentelor actuale și a avalanșei de știri și știriști peste tot, am simțit să scriu postare de mai sus pe fb. Dar pentru că am înțeles o lecție prețioasă de curând, și anume.. de a nu mai da cu forța altora calea mea și constientizările personale dobândite din experiențele proprii.. de a nu mai dărui merele mele altora când nu este încă vremea lor, ca să nu mă mai fac "Salvatorul" lor (vezi aici la ce mă refer), am ales să o public doar cu lista de prieteni.. deși și asta a fost prea mult.. Ce am observat însă este că oricum la fiecare ajunge exact cât trebuie să ajungă, și asta doar dacă le sunt Oglindă într-un anume fel sau dacă undeva în informația oferită există un mesaj pentru ei.

Dacă nu suntem atrași de un anumit eveniment sau de o informație este pentru că nu rezonăm cu ele în acel moment și trebuie să urmăm exact ce simțim și să nu ne forțăm să ținem pasul cu Calea Altcuiva.

Aici pe Blog nu simt că dau fructe otrăvite nimănui, dar ele se vor așeza ca într-un pom.. in The Big World Wide Web și vor ajunge exact la acele persoane care vor avea nevoie de ele, și care vor găsi în conținutul lor un mesaj pentru ei.

Cineva spunea că.. atunci când rezonezi cu ceva, cu cineva, acolo există un mesaj de la Sinele tău pentru tine... ca și cum ți-ar spune un... Da la ce știai, la ce simțeai, un Da la o Amintire. Iar eu știu că... dacă produce o reacție în tine, exact acolo stă ascunsă o rană de-a ta,un program limitativ, o emoție reprimată în subsolul emoționalului tău și ți-am zgândărit puțin Femeia Schelet.

În calea mea spre acasă, întrebându-mă de ce se întâmplă în lume evenimentele actuale în "Sala lor de Oglinzi" și ce Lecție au Ei de învățat, am ajuns la Lecția Femeii Schelet
Recomandări filme: Matrix 1, 3. Annihilation, ultimul este o reprezentare a anihilării noastre individuale, our own self destruction, și că în noi există întotdeauna salvarea, și nu în exterior.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de publicarea lor