TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER LA TOATE COMENZILE PESTE 200 lei / Cost 10 lei cu Posta Romana la comenzile peste 50 lei

Creatia Constienta - Creez cuvintele: Știența - Știenta - ȘTIENT - Neștient / Nonștient - AFIȘTIENT - Ce inseamna?

CREATIE CONSTIENTA

Suntem in a treia saptamana a cursului "Cum creez constient", si pentru ca una din temele pe care le-am dat fetelor a fost de a crea ceva autentic zilnic, si ma tot gandeam de ieri la eliminarea unor cuvinte din numele grupului, am realizat ca nu gasesc cuvintele potrivite care sa exprime exact ceea ce vreau sa exprim.
Mai mult de atat, am realizat asta...
Cum ar putea exista in exteriorul meu ceva ce provine din interiorul meu si care sa exprime exact intelegerea mea si cum vad eu lucrurile daca eu de fapt nu l-am creat, numit, nu i-am dat defintie, nu i-am dat o forma, dupa propria intelegere si cunoastere?!
Pai nu avea cum sa existe in exterior asa ceva daca eu nu l-am creat.. "inca".. pentru ca nimeni nu are acces la informatia mea interioara, decat eu.
Asa ca, constienta fiind ca fiecare cuvant creeaza, am decis sa creez cateva cuvinte care sa exprime exact credinta mea si ceea ce eu sunt acum.
Un aspect important de inteles si de avut in vedere atunci cand cream, este ca, traind intr-o lume duala, creatia noastra trebuie sa fie nu doar autentica, dar si in echilibru, de aceea a crea vine si cu o mare responsabilitate fata de noi, caci noi vom contine astfel si acel ceva nou creat de noi.
Iar daca termenul nostru are un "opus", un dezechilibru, ne vom crea in noi automat si acel dezechilibru.
Si uite asa se creeaza si o "entitate", din dezechilibrul acelei creatii care pleaca direct de la cel ce a creat acel ceva.
Fireste ca asta nu va impiedica alti creatori sa le dea propriile lor interpretari.. si vor avea in spatele cuvintelor propriile lor intentii.. sau de a folosi in dezechilbru termenii mei si toti acestia "creand in dezechilibru pentru ei, vor putea astfel crea entitati de tip egregor pe acesti termeni"... fireste daca li se permite..
Insa atunci cand este vorba de creatia noastra, mai este important sa stim ca regulile sunt mereu la noi, iar in acest caz eu "pot permte sau nu" astfel de creatii ce au legatura cu acesti termeni.
SI CREEEZ:

ȘTIENȚA.

  • Știența este informatia proprie a unei fiinte creatoare la care a ajuns doar si numai prin experiente sale, si prin proprile creatii. Experientele si creatiile sunt unice fiecarei fiinte, si prin care acea fiinta devine astfel si acel ceva creat de ea.
  • Știența face referire la calitatea UNICA care si-o pastreaza o fiinta creatoare tot timpul, prin propria sa idee autentica, experiente si creatii proprii.
  • Știența fiind aceasta informatie/cunoastere personala ce apartine doar unei fiinte, ea este o stare interioara de A FI, de auto-continere, care nu va putea fi niciodata preluata din exterior, data, inlocuita sau plasata de la unul la altul, ramanandu-i absolut acea calitatea unica de a fi doar a acelei fiinte creatoare din care a provenit. Știența fiind "rezultatul" si intelegerea propriei creatiei si a propriei experiente a unei fiinte creatoare.
  • acest termen se vorbeste intotdeauna la prezent si folosind verbul a fi, si niciodata cu "a avea" stienta.
  • Nu se poate realiza niciodata continerea unei Știențe decat prin experienta proprie, si atunci esti acel ceva.

ȘTIENTA

  • este fiinta creatoare care a inteles ca ea s-a creat singura pe ea, prin propria sa creatie si experiente, din ceea ce ea este, si care acum se recunoaste pe ea, recunoaste creatia sa si automat astfel se si continere pe sine prin Știența avuta.
  • Voi numi Știenta acea fiinta creatoare din care a "provenit" ceva autentic in urma propriilor sale Știențe. Mai exact fiinta care a creat din autentic in autentic.
  • fiinta creatoare care creeaza in autentictate, stiinta si echilibru.
ex.: acea fiinta este știenta acelui ceva.
Alt ex.: Sunt Știenta Știenței. (si doar eu pot spune asta creand in echilibru, fiind cea ce a creat acest ceva care acum il contin)
De retinut:
  • A NU SE CONFUNDA CU... A STI, care este o memorare pe derost sau copy paste a unei informatii exterioare, sau de la o sursa exterioara. A nu se confunda cu ceva ce se poate prelua si experimenta si "acel ceva", dar care nu are calitatea unica de a fi ca si cel Știent. Mai exact, in gradina cu a stii, mai sunt o gramada care stiu.. ca el/ea.

ȘTIENT, -UL (unei fiinte)

  • memorie unica si personala a unei fiinte creatoare ce contine mai multe informatii obtinute din experientele si creatiile sale proprii si unice de care acea fiinta a devenit constienta, stie.
  • stare de a fi in cunoastere si recunoastere a creatiilor si experientelor proprii

Nonștient si Neștient

  • reprezinta toata memoria proprie a unei fiinte creatoare din intreaga sa existenta, in care se afla toate informatiile, amintirile, experientele sale, cat si toate ideile programele limitative preluate din exterior, toate Emotiile, si toate Creatiile sale din intreaga existenta, dar de care nu isi aminteste, nu mai stie, nu are cunoastere sau pe care inca nu le-a accesat, nu le-a adus la cunoastere si Știență. Mai exact, desi are experiente, nu a inteles ce avea de inteles din ele, si ce are de facut.
  • toata informatia stocata in ceea ce se afla in afara constientului, si ascuns, nestiut, care face parte din acea fiinta, este acea fiinta dar de care nu stie ca este tot ea, ca face parte din continutul sau si a ceea ce ea este.
  • aceste cuvinte descriu partea de memorie unica si separata a fiecarei fiinte creatoare de care acestea nu ma stiu, insa nu se va putea crea niciodata ceva comun din folosirea acestor cuvinte. Tot ce se "vrea a aduna in egregoare sau constiinte colective", "entitati" sau creatii in dezechilibru, "memorie comuna" pe acesti termeni nonstient si nestient prin defintie, se va dizolva automat tot dezechilibrul prin creatia Știentei acestor termeni.
A NU SE CONFUNDA CU Subconstientul.
Tocmai pentru ca acest cuvant nu creeaza ceea ce vreau sa creez, am creat acesti termeni proprii.
Subconstient dex:
"Sferă a fenomenelor psihice care se desfășoară în afara conștiinței și care au putut fi anterior conștiente sau ar putea deveni conștiente ulterior.
(D. fenomene psihice, reacții, observații etc. ale oamenilor) Care aparține subconștientului. Care se referă la subconștient (1). 4 a (D. fenomene psihice, d. reacții, observații etc. ale oamenilor) Care ține de subconștient
Treaptă a conștiinței, cuprinzînd idei și impresii pe care le-am avut odată prezente în minte, dar care, nemaifiind în centrul atenției, rămîn confuze, pînă la o revenire în sfera conștiinței clare."
Si acum va prezint favoritul meu, starea de totala auto-continere a propriei fiinte, creatii.

AFIȘTIENT, -a

  • fiinta care este in totala cunoastere de sine, de totala continere, auto-continere, de a fi in constienta totala a propriei fiinte, a propriilor creatii si experiente din intreaga existenta.
  • starea de a fi a unei fiinte in deplinatatea cunoasterii ei, a creatiei sale, a existentei sale si continerii de sine, a expandarii sale.
Pentru ca nu exista termen care sa descrie o stare de a fi totala a unei fiinte creatoare, dar delimitata de alte fiinte creatoare, si de exterior, de informatiile exterioare, de idea de "unu", de "intreg", si prin care sa exprime calitatile sale creatoare unice si independente de alte fiinte creatoare, si faptul ca nu "provine sau vine de undeva sau din ceva", si ca nu "a fost creat de catre ceva, cineva", am creat termenul ca sa descrie intelegerea mea asupra fiinte creatoare, am numit aceasta stare de a fi: Afiștient.
Si acum pot exprima ce vreau clar, si anume ca:
ȘTIENȚA se obtine doar si numai prin experienta si creatia unica a unei fiinte creatoare, nu este o informatie luata, preluata, copiata sau provine din ceva exterior a acelei fiinte creatoare.
Pot spune ca Știenta este fiinta ce creeaza autentic si se creeaza pe ea continuu.
In Neștient / Nonștient, in memoria noastra interioara investigam care sunt cauzele unor experiente, creatii in dezechilibru, ca sa le aducem in știent si sa cream doar autentic in prezenta si in echilbru, si nu cautam in exterior, si acea fiinta prn Alchimia Emotiilor isi aduce singura in echilbru ceea ce gasim in investigatia memoriei sale.
Si Afiștient este faza totala de echilbru interior/exterior in care cunosti tot ce te-ai creat si esti.
Si acum, pentru ca am creat ce sunt?
Sunt știența.
Sunt știenta.
A ce?
A tuturor termenilor creati si creatia lor.
Sunt si Neștiența nonștienței, iar prn defintie am creat in echilibru specificat ca doar fiecarei fiinte, si tot acolo am demontat automat dezechilibre colective ce apar pe alti termeni exetriori.
Si sunt Afiștienta.
pam pam.. 🙂

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de publicarea lor