FREE DELIVERY on all orders over 120 lei.

Din Hipnoza Regresiva- NEGATIA - AFIRMATIA - vei experimenta tot ceea ce AI SPUS in toate formele PANA.. ESTI

Din sedintele de hipnoaza regresiva, cine are rabdarea necesara de a le asculta  si de a invata cate ceva din experientele altor oameni, gaseste o multime de informatii pretioase care il vor duce la profunde constientizari.

 

Mai departe am taiat dintr-un video de aproximativ 2 ore cu Gina Doja, clipuri cu ceea ce se intampla atunci cand AFIRMAM sau NEGAM ceva.

 

 

Creatia nu are FRICA, in Creatie nu exista Frica, pentru ca Creatia nu are cum sa dispara vreodata.

Deci frica.. are legatura cu .. VA DISPAREA, cine intelege frica, cine o traieste.. este legata de "o sa dispar". Teama de moarte exista doar la cei care cred ca dupa moarte nu exista nimic si ei vor disparea in nimic.. acestia sunt atat de fragmentati incat au la baza teama de Anihilare.

Deci Frica- este teama de a disparea- teama de anihilare- de dupa moarte nu existanimic.

acum revin la vechea idee..

Creatia nu are FRICA, in Creatie nu exista Frica, pentru ca Creatia nu are cum sa dispara vreodata, nu se distruge niciodata..

Prin urmare isi permite sa experimenteze TOT, sub Toate formele, fara frica ca daca GRESESTE, ea nu va mai exista.

Stiind ca indiferent de ceea ce face.. EXISTA... CREATIA are toata libertatea de a fi sub toate formele.. chiar si cele care pentru noi Umanii sunt de neconceput, sau mairau, le consideram.. pacate.

Iar ca si continuare si mai si.. pentru aceste pacate comise vom fi pedepsiti ca am ales sa le EXPERIMENTAM.

 

 

Ce se intampla atunci cand spui "nu mi-e frica" ?

 

 

 

 

Ce se intampla cand spun "NU MI-E FRICA?"

Cand spui nu mi-e frica, ti se creaza O REALITATE VIITOARE pentru tine in care vei Fi, vei Trai.. vei experimenta ACEL LUCRU.

Exemplu:

"Nu mi-e frica de APA"

Imediat ti se creaza posibilitatea de a experimenta APA, IN TOATE FORMELE EI, apa adanca, apa de baut...

Pana cand TOT TU DEVI UNA CU CEEA CE AI SPUS.

Si ESTI, esti Creatia insasi care Nu Se Teme de nimic. Ai integrat TOTUL.

 

Si asta este valabil si pentru...

NEGATII SI AFIRMATII

pentru ca de fiecare data cand spunem ceva, EXPERIMETAM ACEL LUCRU PANA DEVENIM UNA CU CEEA CE AM EXPRIMAT.

Pana cand ceea ce ai Exprimat s-a transformat in ESTE.

NU MAI AI NEVOIE sa IL EXPRIMI.

 

Fiintele umane acolo trebuie sa ajunga, unde nu mai e nevoie de EXPRIMARE.... de Aparare..

Acolo e trecerea unde devii Constiinta.

 

Nu mai e nevoie sa ma exprim.. pentru ca .. Sunt.

Daca "EU VREAU SA FIU CEVA.. SUNT PE MOMENT si iar devin Constiinta."

 

 

Clipuri din sedinta de hipoza regresiva cu Gina Doja in discutie cu Eminescu, sursa youtube. 

 

As vrea sa revin acum asupra "NU MI-E TEAMA DE APA, sau mi-e teama de apa"

Desi stim ca suntem Creatori, sau unii dintre noi stim mai putin.. dar sa presupunem ca am inteles ca tot ceea ce spunem, tot ceea ce gandim, si toate emotiile generate sunt Creatoare si toate acestea sunt cele ce ne creioneaza viitorul nostru..ajungem la un anumit punct, in care credem ca este benefic sa facem tot felul de afirmatii.

Ceea ce urmeaza sa spun acum este total in contradictie cu ceea ce gandeam in urma cu ceva timp, deoarece din tot amalgamul de cuvinte si fraze pe care le poate alege un om sa le exprime.. mi se parea extrem de benefic sa aleg sa fac anumite afirmatii sau sa aleg sa spun tot felul de mantre fara sa realizez ceea ce stiam deja.. ca fiecare lucru intr-o lume duala are O DUBLURA.. si asa cum are un pol pozitiv, acel ceva are si pol negativ pe care eu AFIRMAND acel ceva.. aleg sa EXPERIMENTEZ.. mantra respectiva cu bune si rele.. iar poate eu sunt pregatita doar sa fac o mamaliga.. si nu sa vina intreg universul cu toate variantele posibile ale acelei mantrei afirmate.. si re-afirmate ca un papagal.

Asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa comunicam, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa exprimam ceea ce alegem sa EXPERIMENTAM.. insa ceea ce ar trebui sa ne atraga inca o data atenti.. este faptul ca si cu o afirmatie pe care noi o consideram benefica.. ne vom asuma responsabilitatea pentru TOATE POSIBILITATILE LEGATE DE ACEA AFIRMATIE...  PANA SUNTEM acea Afirmatie.

 

Spre exemplu.. APA.. daca ar fi doar marea, apa de baut, oceanul, ar fi simplu poate.. dar apa reprezinta si EMOTIILE.. este tot ceea ce vom Simti vreodata si astfel vom alege sa experimentam tot arsenalul de emotii create vreodata pana am experimentat toate APELE posibile din intreg UNIVERSUL.

Unii vor fugi, pentru ca au Frica de Ape.. pana vor fi acele Ape.. si in continuare transmit Universului ce aleg sa experimenteze.

 

Unii vor spune.. sunt frumos.. si vor experimenta frumusetea creatiei dincolo de ceea ce considera ei Frumos.. pentru ca TOT ce apartine Creatiei este frumos..

Si lista poate continua..

Atentie la ce afirmam, la ce negam.. Universul este Ecou si ne aduce in sala oglinzilor noastre, experiente ca sa ne dea posibilitatea sa FIM acel ceva afirmat, sau negat.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published