FREE DELIVERY on all orders over 120 lei.

Hipnoza Regresiva Ezoterica - Metoda Marchant - Aducerea Emotiilor, a Fricilor in Echilibru - Identificarea Dorintelor si transformare lor in Vointa

HIPNOZA REGRESIVA EZOTERICA cu coordonator Simona Marchant si telepat Doina

 

Cei mai multi dintre cei care au ajuns aici, au deja cunostinte despre Hipnoza regresiva si au urmarit pana in prezent macar o persoana daca nu o multime si zeci daca nu sute de sesiuni de hipnoza regresiva, asa cum am facut si eu pe drumul meu spre Mine.

Iar in cautarea prin interiorul meu m-am izbit de tot felul de necunoscute, si cu cat exploram mai mult cu atat mai multe intrebari apareau.

A fost o perioada, in care credeam ca.. Constietizarea este cheia rezolvarii problemei, dar aceasta era doar prima etapa, si ca abia apoi sa realizez ca acest click interior, desi facea prima conexiune dintre informatie si experienta pe un singur subiect, daca nu era transmisa in toate structurile, ea ramanea mai mult ca informatie in mentalul constient adica in stratul superficial, fara a fi pusa in miscare, iar de acolo pana a transmite noua informatie in fiecare celula mai exista o cale extrem de lunga.

Imaginativa ca rezolvam acum o situatie, constientizarea avand deja loc si ma comportam ca atare, si la ceva timp dupa, descopeream o alta parte de-a mea prinsa intr-o viata anterioara cu aceiasi problema.. Asta ma irita la culme si nu puteam sa inteleg cum eu ca si parte constienta desi avand in acel moment datele problemei intelese, acea parte din mine din x viata nu a inteles inca acel lucru si se confrunta inca cu acea problema. 

Simteam ca ma ivat in cerc, si aceasta dilema m-a facut sa caut si mai mult cauza nerezolvarii ei in toate structurile si astfel s-a dezvoltat Metoda pe care am numit-o apoi dupa numele meu doar de a se face distinctie intre ceea ce ati auzit prin alte sesiuni si ceea ce urmeaza sa auziti in sesiunile noastre.


Cand am fost pentru prima data telepat, am avut ca subiect investigativ corpul mental, si am observat ca stratul cel mai superficial, cel mai din afara aurei sa zic asa, era cel ce tinea de mentalul constient in care rulau atat toate programe mentale posibile, cat si toate constientizarile.

Insa de la corpul mental constient pana la corpul fizic mai exitau niste hopuri de trecut, niste rezistente. 

Doar intelegand pe deplin acest traseu interior se rezolva misterul si doar  eliminand aceste hopuri si rezistente interioare se va produce adevarata transformare in noi.

Desi si eu la randul meu am facut un curs de hipnoza regresiva cu altcineva care avea o tehnica diferita, in scurt timp, dupa a treia persoana cu care lucrasem tehnica s-a modificat de la o actiune la urmatoarea, iar treptat ce mi-a fost predat s-a dus, si si-a croit drumul propria creatie.

Tehnica pe care astazi o folosim in sesiunile noastre de Hipnoza Regresiva, a luat nastere din ceea ce am inteles si integrat pana in acest moment, si sunt constienta ca pe parcus ea va mai suferi modificari, in functie de noile experiente care vor fi.

 

Pentru mine ca si coordonator, fiecare fraza si actiune facuta in timpul unei sesiuni de hipnoza regresiva are un scop, si de aceea orice copiere a INFORMATIEI acestei metode dar fara intelegere poate deveni un alt program mental.

In plus Copierea, ne face sa ne indepartam si mai mult de la Unicitatea noastra, si fiecare fiinta creatoare intelege pe deplin sau cel putin ar trebui sa inteleaga ce se intampla cand copiem in loc sa cream.

 

***

 

Desi povestile pot parea in alte sesiuni interesante, si imi plac si mie sa le ascult iar pentru acestea sunt o multitudine de alte echipe, noi vom cauta sa descoperim emotia si intentia din spatele emotiei, adica DORINTA, si ne vom ocupa mai putin de povesti, si cu atat mai putin de entitati. Acestea vor fi numite sau cercetate doar acolo unde este necesar, in rest ne vom focusa pe EMOTII.

 

De aceea, daca alegeti sa faceti o sesiune cu noi, va sugeram sa va treceti pe lista de subiecte ale investigatiei, fricile care le aveti si cu care v-ati intalnit de-a lungul vietii. Acestea apar de obicei in timpul copilariei iar unele din ele este posibil sa mai persiste pana in prezent. 

Apoi sa treceti pe lista si emotiile cu care va confruntati, pentru ca acestea sa fie intelese si apoi sa fie aduse in echilibru si inapoi in punctul zero.

Fiind insa o multitudine de emotii si de frici acestea vor avea totusi o limita deoarece sesiunile noastre se pot lungi la 3 ore, uneori la 3.30 dar nu pot depasi acest interval. De aceea este important sa alegeti cu atentie subiectele de investigatie.

Mai multe detalii veti primi inainte de sesiune si in email inainte de a programa o sesiune.

 

****

Pentru a programa o sesiune cu Simona Marchant si telepat Doina, ne puteti contacta la adresa de email sau pe whatsapp la numarul de telefon afisat mai jos.

email: simonamarchant@gmail.com

whatsapp: 0747260001

 

NOTA:

Metoda Marchant poate fi folosita de catre orice persoana fizica strict personal pentru sine pe propriul risc, dar nu este permisa utilizarea acestei metode de catre alti coordonatori / telepati de hipnoza in sesiunile cu clientii sai fara a avea acordul Simonei Marchant care se va da doar in scris si va fi permis doar cu mentiune. 

Aceasta metoda fiind Creatie proprie, imi revine dreptul de autor.

Multumesc.

SIMONA MARCHANT

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published