FREE DELIVERY on all orders over 120 lei.

Hipnoza Regresiva Ezoterica - Care este scopul unei Sesiuni de Hipnoza Regresiva?

Hipnoza regresiva

Ce anume cautam sa rezolvam alegand ca metoda Hipnoza Regresiva?

Emotiile si Programele Mentale.

Oricat de mult mi-ar placea povestile din lumea nevazuta ochilor fizici, in sedintele de hipnoza pe care le-am urmarit de-a lungul anilor, am observat de cele mai multe ori cum noi ca si oameni ne pierdem in povesti sau retinem din acea experienta  povestea in locul emotiei din spate sau a programului mental care declanseaza emotia.

De cele mai multe ori ne agatam de poveste sau de vai.. uite ce entitatile era acolo, si de idee ca ele ne fac noua rau, si uita daca daca n-ar exista emotia, daca n-ar exista Programul mental, n-ar exista nici entitatea.  Iar asa, in loc sa vedem paiul din fata nasului si cum noi suntem cei care ne facem rau singuri, cu usurinta ajungem sa pierdem din vedere esentialul, adica cauza.. si cei mai multi proiectam vina in  exterior, sau pe cel din fata noastra.

 

Care este esentialul?

- Esentialul este Descoperirea cauzei pentru care avem o anumita Re-Actie cand cineva ne atinge un punct interior sensibil – aceasta fiind Emotia

In plus daca dispare Emotia, automat dispare si entitatea pentru ca nu ne mai aflam pe aceiasi frecventa..

Si ce mai este esential de Descoperit?

- Programul mental

Care este, Informatia preluata din exterior caruia am ales sa ii dam pur si simplu crezare dar fara a fi o informatie luata din propria noastra experienta si constientizata.

Orice informatie care a devenit Crezare apoi va incepe sa ruleaze in subconstientul nostru, adica in background.. ca si un Program mental.

 

Deci ce este PROGRAMUL MENTAL?

Este orice IDEE preluata din exterior ca fiind ceva intr-un anume fel, dar fara a fi experimentata de catre noi pe propria noastra piele.

 

De ce este important sa descoperim Emotiile?

Simplu..

Intr-un anumit moment din aceasta viata sau intr-o alta viata, am experimentat ceva anume care a avut asupra noastra un Impact emotional mai placut sau mai putin placut.

Indiferent daca credeti sau nu in vieti trecute, aceasta viata va avea oricum in ea semne ale tuturor emotiilor voastre.

Asta se va intampla chiar daca radacinile emotiilor respective se afla undevamult mai in urma sau au izvorat chiar in viata asta. Insa de cele mai multe ori ele isi au radacinile in vieti trecute, iar aici doar se repeta experientele doar pentru ca o emotie sau un program mental nu a fost identificat si adus in echilibru.

Ca sa intelegeti cum se petrec lucrurile, as vrea sa va imaginati ca o experienta a creat ca un GHEM DE ENERGIE intr-un anuit punct in corpul nostru energetic.

Daca acea emotie nu este lasata sa iasa la suprafata si nu este adusa apoi spre constientizare ca sa fie adusa in echilibru, acea energie, va crea un ghem si mai marede energie in corpurile noastre si acea energie va ramane acolo blocata si care mai tarziu, daca nu este deblocata, va incepe sa se simta prin dureri sau boli si pe corpul fizic.

Apoi la fiecare stimul exterior, acel gol cumul interior adunat intr-un ghem, cand I se va apasa butonul de catre stimulul exterior, va exploda si da da un pumn in nas Stimulului..

Sau va invinui Stimului pentru Ghemul acumulat in interior..

In aceasta postura se afla cei ai multi oameni care nu sunt atenti la ei si la reactiile lor, iar acestia vor fi mereu in rolul de Victime..

Victime care de la sine isi cauta si Salvatori cat si Agresori care sa le apese butoanele.

 

Iar pentru cei ce inca mai au dubii.. este important de retinut ca:

Orice Interferenta, este o Auto-Interferenta.

Nimeni nu ne ataca pentru ca suntem noi High Vibe, ci ne ataca pentru ca inca avem butoane interioare de apasat.

Daca nu exista buton de apasat, nu exista nici interferenta.

 

Acum as vrea sa va imaginati ca, Corpul fizic se afla in Mijloc, iar de jur imprejurul lui exista mai multe campuri care ii formeaza o aura, ca un ou.

Primul Corp, cel mai dinafara, coaja “oului” aurei  este Corpul Mental Constient, si cel pe care eu il numesc CORPUL SUPERFICIAL. Acesta este primul strat.

In corpul Superficial, care este corpul nostru mental constient, se afla atat Constientizarile noastre, adica informatii intelese, experimentate, constientizate, integrate, cat si Programele mentale.  Acestea din urma fiind idei preluate din experior, pe care m-ai tarziu am ales sa le facem Credintele noastre proprii.

O mare parte din Informatiile cu care ne batem in piept ca noi stim si am auzit noi undeva, sunt de fapt Programe mentale pe care le-am preluat din exterior, si pe care noi singuri singurei am ales sa le adoptam ca si propriile noastre Credinte.

Unele programe mentale ne-au venit din mediul familiei, altele din jur de la societate, religie, sistemul de invatamant,  media, prieteni,  s.a.m.d.  iar in realitate, de la orice persoana din exterior pe care am ales sa o credem.

Orice  idee preluata din exterior dar pe care noi nu am experimentat-o pe propria noastra piele si pe care am ales doar sa credem ca un lucru este intr-un anume fel si asta pentru ca am auzit noi de la X persoana, aceasta este un program mental si o Informatie luata din exterior.

Si chiar si noi, luam din campul informational idei pe care le credem idei proprii si pe care le facem mai apoi programe mentale.

 

Exemplu:

Intr-o sesiune de hipnoza a unei persoane pe care o ascultam la acea vreme, am retinut o idee care mi s-a parut interesanta, si anume, aceea cum ca florile, ar avea un alt fel de constiinta, si ca ar face parte dintr-o constiinta usor diferita decat cea a oamenilor, iar aceasta constiinta ar avea un program de Servitudine.. mai exact de a Servi omenirii..

N-am dat prea multa atentie informatiei de ca si cum mi-as fi facut-o si crezare, dar surpriza mea a fost ca nici nu mi-am dat seama ca mi s-a lipit cumva de creier si ca am sa ajung sa o folosesc la un moment dat.

Si.. fireste, orice idee care se lipeste, devine program mental, si va rula in background.

Iar pentru ca o idee ramane ca idee fixa desi n-a fost experiementata, fireste ca am atras imediat si EXPERIENTA.

In urma cu putin timp, intr-o sesiune pentru o clienta, sesiunea cu numarul 001, clienta fusese intr-o viata trecuta o Floare si am ajuns acolo pentru ca aceea era prima ei experienta in care s-a instalat profund in ea.. Frica de Moarte, cand a venit frigul si iarna si ea n-a mai revenit primavara la viata.

Si cum eu aveam o informatie ca floricica ar servi altora de undeva de la x-ulescu.. printre alte exemple pe care I le dadeam acelei flori de atunci, am inceput sa ii spun..  si uite cum se bucura ceilalti cand primesc flori, si sa le priveasca chipurile si bucuria de pe chipurile lor, bla bla..

La care  Doina (suportul telepat)  spune.. vezi ca, nu cred ca e bine.. ca s-a intristat si mai tare..

Mare mi-a fost surpriza ca o idee atat de mica, putea deveni un program mental si ca in asa scurt timp aveam sa-mi atrag experienta pentru ca eu sa ma conving pe propria piele ce insemna exact acel lucru si nu din povestile de experienta ale altor persoane.

 

Cu alte cuvinte..

Desi Sesiunea a fost pentru altcineva, mereu si noi ca si coordonator si telapat, avem ceva de invatat din acea experienta impreuna, si de aceea ne-am si atras.. tocai ca sa intelegem ceva chiar si ceva ce pare aproape banal .. dar cu siguranta desi nu voi uita experienta acelei flori, acum am si eu impreuna cu ea o experienta pe o simpla Idee care s-a transformat  in constientizare, si acum este abia Inforatia mea si nu un Program mental, o idee preluata.

De aceea.. atentie la idei.. atentie la programe mentale.. suntem in fiecare clipa Creatori!

Astfel ca..

Scopul unei sesiuni de Hipnoza Regresiva este de a identifica Programe mentale care ruleaza in background, tocmai ca sa nu ne mai cream experiente haotice si sa nici nu avem habar de unde ne vin, si sa identificaam energia pe care o consumam in background pentru aceste noi creatii, care in realitate nici nu ni le dorim ca si experiente in viata de zi cu zi.

Apoi scopul este de a identifica E-motiile, adica care este sursa re-actiilor noastre si sa le aducem pe acestea in echilibru.

Metoda de Hipnoza Regresiva Marchant a fost creata din invataturile personale, mai exact din propriile experiente cat si din experienta pe care am avut-o in descoperirile noastre impreuna cu telepat Doina si stiu ca aceasta Metoda este cea mai potrivita pentru noi ca si coordonator, telepat, cat si pentru clientii nostrii.

Inainte de fiecare sesiune, clientul va primi instructiuni pe care le va pune singur in aplicare.

Pentru a rezerva o sesiune de hipnoza regresiva impreuna cu noi, ne puteti contacta la adresa de email:

simonamarchant@gmail.com

sau pe messenger.

Simona Marchant

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published